Ζωγραφική (7+ ετών)

Με την Ελπίδα Γαδ

Τρίτη, 4:30 – 6:30 μ.μ.

Έναρξη εργαστηρίου: Τρίτη, 6 Οκτώβρη 2020

Στο εργαστήριο της Ζωγραφικήςγια παιδιά ηλικίας από 7 και άνω, ξεκινώντας από τα τρία βασικά χρώματα θα μάθουμε πώς γεννιέται ολόκληρη η χρωματική παλέτα με ρευστά υλικά, όπως ακουαρέλες, ακρυλικά ή τέμπερες. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στον κόσμο της τέχνης, μέσα από σχέδιο, ζωγραφική τοπίων, πορτρέτο, σύνθεση εκ του φυσικού εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας με διαφορετικές τεχνικές και πατίνες.

Το εργαστήριο εμπεριέχει μαθήματα κεραμικής σε αραιά διαστήματα.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί ένα μπλοκ ζωγραφικής διαστάσεων Α3, 2 μολύβια Β & 2Β, Γόμα, 6 πινέλα Νο: 1, 3, 6, 8, 10, 12 (πλακέ) και ένα σετ τέμπερες ή ακρυλικά.

Τρίτη, 16:30 – 18:30

Για συμμετοχή στο εργαστήριο και άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6973842046

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.

Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξη σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς. Και φέτος, για όγδοη συνεχή χρονιά οι συνδρομές  των Τακτικών Μελών μας διατίθενται  για την υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 20€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 15€

 …

Η Ελπίδα Γαδ γεννήθηκε στη Σύρο,

Polichoros Syros 2021 © All rights reserved
Polichoros Syros 2021 © All rights reserved