Θεραπευτική Βινιάσα Γιόγκα

Με την Ελπίδα Γαδ

Δευτέρα & Τετάρτη, 4:15 – 5:46 μ.μ.

Έναρξη εργαστηρίου: Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ο Όρος Βινιάσα στην Αρχαία Ινδική γλώσσα αναφέρεται στις συγχρονισμένες με την αναπνοή κινήσεις που συνδέουν μεταξύ τους τις διάφορες στάσεις ( asanes) της γιόγκα. Διατηρώντας αυτή τη ροή καθ όλη την διάρκεια της άσκησης, το σύστημα Βινιάσα παράγει μια έντονη θερμότητα –την ΑΓΚΝΙ-στα εσωτερικά όργανα, τα οποία την διοχετεύουν κατόπιν στο υπόλοιπο σώμα. Τα οφέλη αυτής της θερμότητας είναι να καθαρίζει σε βάθος το σώμα, ενθαρρύνοντάς το να αποβάλλει τις τοξίνες και να ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.. Παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση και ευλυγισία του μυϊκού συστήματος στοχεύοντας στην δημιουργία ενός δυνατού ανάλαφρου και γεμάτο ενέργεια σώματος αλλά και ενός μυαλού σε πλήρη διαύγεια και συγκέντρωση.

Τα μαθήματα αφορούν όλα τα σωματότυπα κάθε ηλικίας.


Συμπληρώνοντας πάνω από 1000 ώρες εκπαίδευσης με έναν ταλαντούχο δάσκαλο, τον Timothy Alan Jimenez, συνεπή συνεχιστή και δωροθέτη της αρχαίας παράδοσης της γιόγκα, με ολιστικό τρόπο, που με δίδαξε για δύο χρόνια (2014 – 2016) την τέχνη και στη δυναμική αλλά και στην τονωτική / θεραπευτική μέθοδο της Γιόγκα από τον Iyengar, στην Ευθυγράμμιση – Προσαρμογή – Αλληλουχία – και στον πυρήνα της παραδοσιακής Patanjali Ashtanga Yoga.

Για συμμετοχή στο εργαστήριο και άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6973842046

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές για εσάς ή τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξή σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς και συνεισφέρετε (για 8η συνεχή χρονιά) στην υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  σε άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 20€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 15€

Η Ελπίδα Γαδ γεννήθηκε στη Σύρο,

30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

1η εβδομάδα:

Κάθε πρωί, με άδειο στομάχι (πριν φάτε πρωινό):

Αφήνουμε περίπου 15΄ – 20΄ πριν να φάμε το πρωινό μας. Εάν πέρνουμε κάποιο χάπι, δεν πίνουμε το ρόφημα αμέσως μετά, αφήνουμε να περάσουν 2 ώρες πριν να το πιούμε.

Το παραπάνω μείγμα, δημιουργεί αλκαλικότητα στο σώμα, είναι αντικαρκινικό, βοηθάει στον καθαρισμό των νεφρών, του ύπατος, στην απώλεια βάρους και στην απομάκρυνση μυκήτων και μικροβιακών λοιμόξεων.

Εναλλακτικά:

Πριν το πρωινό σας στύψτε μισό ή ένα λεμόνι σε μία κούπα χλιαρό νερό.

Βάζουμε στην διατροφή μας ένα  μήλο την ημέρα (πριν ή ανάμεσα στα γεύματά μας).

Σημείωση: Προτιμήστε τα αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς ή μέλι για αντικατάσταση ενός γλυκού επιδόρπιου. Αποφύγετε το άσπρο ψωμί (αντικαταστήστε το με μαύρο ή ζέας).

Polichoros Syros 2020 © All rights reserved
Polichoros Syros 2020 © All rights reserved