Ρυθμική – Ενόργανη Γυμναστική (4-6 ετών)

Τμήματα ρυθμικής γυμναστικής & ενόργανης γυμναστικής


με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Βάλη Σταμπουλή.

Στην διδασκαλία της περιλαμβάνονται:

H ρυθμική γυμναστική και η ενόργανη γυμναστική είναι ένας τρόπος ενδυνάμωσης και έκφρασης κατάλληλος για την παιδική ηλικία που παράλληλα συμβάλει στην ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, ευλυγισία, ισορροπία) και στην καλλιέργεια του ρυθμού στην κίνηση.

Έναρξη εργαστηρίου: Τετάρτη, 10 Οκτώβρη 2019

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.

Ως Εγγεγραμμένα Μέλη της εταιρίας μας, στηρίζετε τις δράσεις μας και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δραστηριοτήτων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Εγγραφή νέου μέλους: 20€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 15€

Με τη στήριξη όλων των Τακτικών Μελών μας, μέσω της ετήσιας συνδρομής τους, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας για τα μέλη μας και τα παιδιά τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς αυτούς. Φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά οι συνδρομές  των Τακτικών Μελών μας διατίθενται  για την υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και Ειδικές Ικανότητες από 20 ετών + άνω, καθώς και άλλες συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλ: 22810-75404 & 6973842046

Η Βάλη Σταμπουλή γεννήθηκε στις Σέρρες. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής Βελιγραδίου. Διδάσκει κινητική αγωγή σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, ρυθμική – ενόργανη γυμναστική, δημιουργικό χορό και κολύμβηση. Από το 2001 ζει στη Σύρο.

Polichoros Syros 2020 © All rights reserved
Polichoros Syros 2020 © All rights reserved