Ομάδες Ενίσχυσης Δεξιοτήτων (3-5 & 6-8 ετών)

Με την Μελίνα Μπαμπανικολού

Τετάρτη 18:00 – 19:00 , για ηλικίες 3 – 5 ετών :

Τετάρτη 16:45 – 17:45, για ηλικίες 6 – 8 ετών:  

Έναρξη εργαστηρίων: 7 Οκτώβρη 2020

Σκοπός των ομάδων μας είναι η ενίσχυση των γλωσσικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 3-5 ετών (Ομάδα Α) και σε παιδιά 6-8 ετών (Ομάδα Β).

ΣΤΟΧΟΙ:

Υπεύθυνη Προγράμματος: Μπαμπανικολού Μελίνα,

Λογοθεραπεύτρια

BSc in Logopaedics – Queen Margaret University of Edinburgh

Για συμμετοχή στο εργαστήριο επικοινωνήστε στα τηλ.: 22810 75404 & 6973842046

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές για εσάς ή τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξή σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς και συνεισφέρετε (για 8η συνεχή χρονιά) στην υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  σε άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 20€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 15€

Η Μελίνα Μπαμπανικολού αποφοίτησε από το Queen Margaret University of Edinburgh λαμβάνοντας πτυχίο bachelor στη Λογοθεραπεία. Στα πλαίσια της κλινικής πρακτικής έχει απασχοληθεί σε δομές που αφορούν παιδιά και ενήλικες με αναπτυξιακές ή επίκτητες δυσκολίες λόγου και ομιλίας, όπως το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Πεύκης, το  Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης “ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ”, το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, καθώς και τον Παιδικό Σταθμό Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου και το Γενικό Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Ως θεραπεύτρια έχει εργαστεί σε μεγάλο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Αθήνα, σε Δημοτικά σχολεία και παράλληλα παρείχε κατ’ οίκον συνεδρίες λογοθεραπείας και αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών. Τα καλοκαίρια απασχολούταν ως συνοδός σε Κατασκήνωση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Παρακολουθεί σεμινάρια και ημερίδες, έχοντας έντονο ενδιαφέρον στην συνεχή επιμόρφωση σε μεθόδους και θεραπευτικές τεχνικές (με πιστοποιήσεις σε ΜΑΚΑΤΟΝ, PECS, PPCIT, SIMATA, AΘΗΝΑ ΤΕΣΤ κα).

Polichoros Syros 2021 © All rights reserved
Polichoros Syros 2021 © All rights reserved