Ανταλλακτικό Bazzar 2019

“Αντάλλαξέ το!” για ενήλικες και για παιδιά

“Swap it! ” 

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

11:00 – 14:00

“Αντάλλαξέ το!” / “Swap your clothes!” Ο Πολυχώρος διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά ένα ανταλλακτικό bazaar…για μεγαλύτερους αλλά και τους μικρούς φίλους και φίλες του!

Καλούμε, λοιπόν, τα Μέλη μας με τα παιδιά τους ή  τους φίλους τους, να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους, τα παιχνίδια και τα βιβλία τους , ανέξοδα, εύκολα καιδιασκεδαστικά, παρέα με φίλους, καφεδάκι και κουλουράκια!


Σας περιμένουμε στον Πολυχώρο για το “Αντάλλαξέ το!” / “Swap it! Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.

Φέρτε τα καλοδιατηρημένα, φρεσκοπλυμμένα ρούχα, τα παιχνίδια και τα βιβλία που δε θέλετε και διαλέξτε νέα κομμάτια άλλων που σας αρέσουν!

Μπορείτε να φέρετε από πριν στον Πολυχώρο τα αντικείμενα που θα διαθέσετε: 

Δευτέρα έως Πέμπτη 6 μ.μ.- 8 μ.μ. και το Σάββατο 12 π.μ.- 2 μ.μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Όσοι και όσες θέλετε να μας βοηθήσετε εθελοντικά στο στήσιμο του bazaar είστε φυσικά καλοδεχούμενοι και μπορείτε να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας στα τηλέφωνα του Πολυχώρου 22810-75404 και 697 3842046, είτε να έρθετε απ’ευθείας, το Σάββατο στις 6:00 μ.μ. το απόγευμα.

15491901_1347981191930937_575800640_o-1

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου, το αρχείο των μελών, αναπτύσσεται τόσο, ώστε να υποστηρίζει το όραμα του Πολυχώρου, στην κοινωνία της Σύρου. Διανύοντας τον 5ο χρόνο δράσης και λειτουργίας μας, συνεισφέροντας στην κοινότητα των Μελών μας, δεσμευόμενοι σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών μας, τη δυνατότητά μας να δημιουργούμε, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενοι από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης μας οφείλουμε να αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον μας. 

Σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας , το σεβασμό προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την παροχή ίσων ευκαιριών, τη συνεισφορά στα γράμματα και τις τέχνες, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής, φέτος ακόμα περισσότερο, ενεργοποιούμε δράσεις, ενέργειες και προγράμματα κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Με τη στήριξη όλων των Τακτικών Μελών μας, μέσω της ετήσιας συνδρομής τους, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας για τα ίδια τα μέλη μας και τα παιδιά τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς αυτούς. Και Φέτος, οι συνδρομές όλων των Τακτικών Μελών μας διατείθενται στο ανοιχτό (δωρεάν) εργαστήριο Εικαστικών και Ζωγραφικήςγια τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και Ειδικές Ικανότητες από 20 ετών + άνω). Κάθε Παρασκευή 17:30 έως τις 19:30. 

Ως κοινωνικά υπεύθυνοι, οφείλουμε να δεσμευτούμε σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών μας, τη δυνατότητά μας να δημιουργούμε, την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς. Γνωρίζοντας ήδη πως στο νησί μας διατηρούμε άγνωστους (στους πολλούς) θησαυρούς μεγίστης σημασίας πολιτιστικής κληρονομιάς, επαναλαμβάνουμε τις Ιστορικές Εξορμήσεις, δωρεάν για όλα τα Μέλη μας! 


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη της εταιρίας μας, στηρίζετε τις δράσεις μας και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των ποικίλκων εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Εγγραφή Μέλους: 20€ ετησίως

Ανανέωση Συνδρομής Μέλους: 15€ ετησίως

www.polichoros-syrow.com

Polichoros Syros 2019 © All rights reserved
Polichoros Syros 2019 © All rights reserved