Ψυχοκινητική Αγωγή (3-5,5 ετών)

Στο παιδί, η κινητική λειτουργία, η διανοητική ανάπτυξη και η συναισθηματική ανάπτυξη συνδέονται στενά: η ψυχοκινητικότητα θέλει ακριβώς να αναδείξει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην κινητικότητα, στη νόηση και στο συναίσθημα και να ευνοήσει με μια τεχνική τη σφαιρική προσέγγιση του παιδιού.

Τρίτη, 18:30 – 19:30

Με την Ευαγγελία Τσικουδή

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22810-75404 ή 6973842046

Ως Εγγεγραμμένα Μέλη της εταιρίας μας, στηρίζετε τις δράσεις μας και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δραστηριοτήτων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Εγγραφή νέου μέλους: 20€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 15€

Με τη στήριξη όλων των Τακτικών Μελών μας, μέσω της ετήσιας συνδρομής τους, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας για τα μέλη μας και τα παιδιά τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς αυτούς. Φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά οι συνδρομές  των Τακτικών Μελών μας διατίθενται  για την υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και Ειδικές Ικανότητες από 20 ετών + άνω, καθώς και άλλες συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Ευαγγελία Τσικουδή

Γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου και σε ηλικία 5 χρονών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της μετακόμισε στην Αυστραλία. Πήγε σε αγγλικό σχολείο στο Croydon west primary school.. Γυμνασιο – Γενικο λύκειο στην Σύρο. Σε ηλικια 18 ετών πήγε Αθήνα..

Αποφοίτησε απο κρατική σχολή ισάξια ΤΕΙ βρεφοκόμος -παιδοκόμος με ειδικότητα ψυχοκινητική και μουσικοκινητική αγωγή (μέθοδος Carl Orff. Dalcrosse).

Δούλεψε σε παιδικούς σταθμούς στο χαμόγελο του παιδιού σαν παιδαγωγός ..

Από πολύ μικρή είχε εκδηλώσει την αγάπη της για τον χορό. Ξεκίνησε μπαλλέτο από 6 χρονών στην Αυστραλία και ολοκλήρωσε μετά από αρκετά χρόνια πέρνωντας το επαγγελματικό δίπλωμα της δασκάλας χορού στα λάτιν και ευρωπαικούς χορούς από τα Gene kelly dance studio και instructor zumba – αθλητικό χορό – μουσικοκινητική ειδικά για παιδιά.

Διατηρούσε επίσης απο το 2010 εώς το 2016 εργαστήρι χορού, στη Σύρο.

Polichoros Syros 2019 © All rights reserved
Polichoros Syros 2019 © All rights reserved