Πολυφθογγική Ορχήστρα Μεικτών Οργάνων

02

Φέτος, ο Πολυχώρος προσφέρει, την δημιουργία Πολυφωνικής Μουσικής Μεικτών Οργάνων (κλασικών, λαϊκών και κρουστών ) σε όσους μουσικούς επιθυμούν να συμμετάσχουν σε πολυφωνικό σχήμα διαφορετικών στυλ.

Υπεύθυνος της Ορχήστρας: Συνθέτης Αναστάσιος Δομπρίνης

Μέλη της ορχήστρας μπορεί να είναι σπουδαστές στα Ωδεία της πόλης, μαθητές μη εγγεγραμμένοι στα ωδεία ή σε μουσικές σχολές, νεαροί μουσικοί που κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα …όπως και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και μπορεί να ανταποκριθεί.

Στόχος:

  • Η ανάπτυξη της συλλογικής μουσικής δράσης και του πνεύματος ομαδικής συνεργασίας
  • Η καλλιέργεια και διάδοση της ορχηστρικής μουσικής από την εποχή μπαρόκ έως τη σύγχρονη μουσική
  • Ο συνδυασμός της ελληνικής μουσικής με την πολυφωνία.

Μουσικό Υλικό:
Το μουσικό υλικό για προετοιμασία των μουσικών της Ορχήστρας θα αποστέλλεται σε ψηφιακή μορφή (audio & pdf αρχεία) στις ηλεκτονικές διευθύνσεις των μελών.

Η Συλλογική δράση και συμμετοχή των Μουσικών είναι Δωρεάν!
Η συμμετάσχοντες μουσικοί θα πρέπει να είναι ή να γίνουν Μέλη του Πολυχώρου.

Ετήσια εγγραφή νέων Μελών: 20€
Ανανέωση ήδη εγγεγραμμένων Μελών: 15€

Εγγραφές: από 25 Σεπτεμβρίου και όλο το χρόνο.

 

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Αναστάσιος Δομπρίνης γεννήθηκε στη Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Για δέκα χρόνια πήρε ιδιαίτερα μαθήματα αυτοσχεδιασμού στο πιάνο από το συνθέτη και πιανίστα Wouder de Koning στο Χρόνινγκεν της Ολλανδίας. Συνέχισε τις μουσικές του σπουδές στην Ελλάδα με το συνθέτη και πιανίστα Παναγιώτη Χάλαρη στο ωδείο τέχνης και τεχνολογίας στη Αθήνα( πτυχίο πιάνου-αρμονίας αντίστιξης). Στη συνέχεια σπούδασε στο Δημοτικό ωδείο Κορυδαλλού με το πιανίστα συνθέτη και μαέστρο Φοίβο Παπαδόπουλο(πτυχίο φυγής με βαθμό λίαν καλώς 7,9 και δίπλωμα σύνθεσης με βαθμό Άριστα 9,5) Συνεχίζει τις μουσικές του σπουδές στη διεύθυνση ορχήστρας με το Φοίβο Παπαδόπουλο διευθυντή της συμφωνικής ορχήστρας Ιωαννίνων. Έχει συνθέσει έργα για σόλο κλαρίνο ντουέτα κουαρτέτα και έργα για μεγάλη συμφωνική ορχήστρα. Το έργο του duetto for cello and oboe-english horn έχει παιχτεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Είναι γνώστης της δημοτικής ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής. Παίζει λαϊκή κιθάρα
όπως και άλλα έγχορδα και κρουστά λαϊκά όργανα.

Είναι απόφοιτος κινέζικου βελονισμού-κινεζικής φαρμακολογίας καθώς και κινεζικής χειρο Πραξίας του SENNZHOU UNIVERSITY AMSTERDAM. Απόφοιτος Σπόρτμασέρ του ινστιτούτου De Kok Χρόνινγεν Ολλανδία.