Εικαστικά Εργαστήρια για Παιδιά

IMG_3187

Τα τμήματα χωρίζονται σε Ζωγραφική και Εικαστικά.

Στο εργαστήριο της Ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας από 7 και άνω, ξεκινώντας από τα τρία βασικά χρώματα θα μάθουμε πώς γεννιέται ολόκληρη η χρωματική παλέτα με ρευστά υλικά, όπως ακουαρέλες, ακρυλικά ή τέμπερες. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί ένα μπλοκ ζωγραφικής διαστάσεων Α3, 2 μολύβια Β & 2Β, Γόμα, 6 πινέλα Νο: 1, 3, 6, 8, 10, 12 και ένα σετ τέμπερες ή ακρυλικά.

Στα εικαστικά εργαστήρια για παιδιά, ηλικίας 4-6 και 6-12 ετών, μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης, θα αναζητήσουμε με το κάθε παιδί τον ιδιαίτερο εσωτερικό του κόσμο δίνοντας υλική υπόσταση στις φανταστικές του διαδρομές. Με ρευστά χρώματα και με συμπαγή υλικά όπως πηλό, πλαστελίνες, υφάσματα, γύψο, χαρτοπολτό καθώς και ανακυκλώσιμα υλικά θα δημιουργήσουμε ευφάνταστες εικόνες, μακέτες και κατασκευές.Τα υλικά των εικαστικών εργαστηρίων θα προσφέρονται δωρεάν από τον Πολυχώρο.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ : Ελπίδα Γαδ 

 

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ:

Τρίτη:         Ζωγραφική ~ 16:00 – 18:00      7 ετών και πάνω

Τετάρτη:    Εικαστικά ~   16:00 -17:30        6 – 12 ετών 

 

Έναρξη Εργαστηρίων: Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

 

 

Εγγραφή  Νέου Μέλους: 20€ ετησίως

Ανανέωση Συνδρομής Μελών: 15€ ετησίως

Αν εγγραφείτε μέλος του Πολυχώρου Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου, στηρίζετε τις δράσεις του και απολαμβάνετε τις ειδικές προσφορές και παροχές του,  για εσάς & για τα παιδιά σας.