Δωρεάν Εργαστήρια για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κοινωνική Ευθύνη

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου, το αρχείο των μελών, αναπτύσσεται τόσο, ώστε να υποστηρίζει το όραμα του Πολυχώρου, στην κοινωνία της Σύρου. Επηρεάζοντας και επηρεαζόμενοι από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης μας οφείλουμε να αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον μας.
Σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας , το σεβασμό προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την παροχή ίσων ευκαιριών, τη συνεισφορά στα γράμματα και τις τέχνες, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής, φέτος ακόμα περισσότερο, ενεργοποιούμε δράσεις, ενέργειες και προγράμματα κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, οι οποίες αφορούν την ανθρωποκεντρική και δίκαιη πολιτική ανθρωπίνων πόρων.

Με τη στήριξη όλων των Τακτικών Μελών μας, μέσω της ετήσιας συνδρομής τους, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας για τα ίδια τα μέλη μας και τα παιδιά τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς αυτούς. Για δεύτερη χρονιά, οι συνδρομές των τακτικών Μελών μας, θα διατεθούν για το ανοιχτό (δωρεάν) εικαστικό εργαστήριο για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και Ειδικές Ικανότητες (από 20 ετών και άνω). Κάθε Παρασκευή από τις 17:30 έως τις 19:00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Πολυχώρος διανύει τον 4 χρόνο δράσης και λειτουργίας του, συνεισφέροντας στην κοινότητα των Μελών μας αλλά και παρέχοντας νέες θέσεις εργασίας, μισθούς, καταβάλλοντας κοινωνικές παροχές κτλ. Καθώς όλοι εξαρτόμαστε από την υγεία, τη σταθερότητα και την ευημερία της κοινότητας μέσα στην οποία λειτουργούμε, δίνουμε βάση στην καθαρότητα και το ήρεμο φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Ως Εγγεγραμμένα Μέλη, στηρίζετε τις δράσεις μας και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Αποτέλεσμα της υιοθέτησης των παραπάνω αρχών, είναι η ανάπτυξη μιας κουλτούρας από την οποία απορρέει η πρόθεση του Πολυχώρου, των Εταίρων και Μελών του, να λειτουργούν με Υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς που αποτελούν σημαντικούς άξονες αειφόρου ανάπτυξης και περιλαμβάνουν την Αγορά, τα Μέλη, τους Εργαζομένους, την Κοινωνία, το Περιβάλλον, την Συνεισφορά στην Πρόοδο και στην Ευημερία της Ελληνικής Κοινωνίας.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Ελπίδα Γαδ, εικαστικός – Δημιουργός του Πολυχώρου Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου.